Jeg er ikke bra nok... (idaelenee)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Jeg er ikke bra nok...

Jo, du er det! Selvom folk sier ditt og datt, så er du bra nok. Du er like bra som alle andre! Det er så mye snakk om å være tynn og å ha ''sommerkroppen 2013'' og å være veltrent. Du er perfekt akkurat som du er.  Noen folk sulter seg selv og dør av det!

Jeg leste akkuratt om ei jente som var 16 år, hun var 168 cm, og VEIDE 24 KG. Hun, moren og lillesøsteren var veldig ''fattige'' Etterhvert gikk det bedre for dem og hun og lillesøsteren begynte på ballett da hun var 9 år. De elsket det og hadde lyst til å bli gode/proffe og bli berømte osv. De var veldig flinke men lillesøsteren hadde heller lyst til å satse på skolen. Jenta fortsatte, og for at hun skulle bli god måtte hun gå ned i vekt. Så hun begynte med å kutte ut frokosten. Målet hennes var å gå ned 3 kg. Til slutt greide hun det, men da ville hun bare fortsette. For hun ble på en måte ''høy'' av å være konstant sulten. Etterhvert gikk hadde hun gått ned 9 kg, og hun var syl tynn... hun gikk ned mer og mer. Tilstanden hennes ble tilslutt kritisk! Hun sto opp mot anorexia, men hun tapte. Hun var en av mange som har hatt og har anorexia.

Selv om du er annerledes enn alle andre, betyr ikke det at du er stygg. Det betyr at du er unik! På din måte, for det er bare en av deg! Vær stolt av den du er! Selv om du ser sånn ut, eller sånn ut! Jeg har selv hatt veldig dårlig sevtillit, men det har ikke påvirket meg til å sulte meg selv. Vennene mine og folk rundt meg har hjulpet meg med å innse at alle er unike! Inkludert meg, og DEG!

   

 
♥  -D U    E R    B R A    N O K-  ♥

   ♥  -V Æ R    S T O L T-  ♥  • 08.06.2013 kl.08:25
  Flott innlegg!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta

  Hallo! Jeg heter Ida, er 14 år og kommer fra et lite sted utenfor Drammen. Jeg blogger om mye rart, hvis du fortsetter å lese bloggen min får du se hva som skjer i mitt liv

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits