Kosekveld (idaelenee)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Kosekveld

Hei folkens! Dere har kanskje merket at jeg har skaffet meg ny header, var egentlig sånn passe lei av den forige kan man si. Men akkurat nå sitter jeg og skal ha en liten ''kosekveld'' med mamma og broren min. Pappa er i Trondheim og kommer ikke hjem før på fredag, for han er på reisejobb. Så vi tenkte vi skulle ha en liten kosekveld, med pizza og littsånt.. Flinkeste meg klarte jo selvfølgelig å knuse mobilen på skoen i dag. Meg som skal spille fotball med shorts og mobilen i lomma.. stakkars mobil. Tror faktisk det er så ille at jeg kanskje må ha ny mobil, men vi får se. Har ihvertfall en i ''reserve'', for mobil det er jeg helt avhengig av.. Det er noe jeg må ha til en hver tid (eheheh). Hvis jeg skal ha ny mobil så vil jeg helst ha en iPhone 4/4s eller 5. Mn som sagt, vi får se.

På torsdag blir det mest sannsynlig ikke noe blogging. Jeg skal opptre på en sånn bank greie i Vestfossen kl 19.30/20.00 tida + at jeg har annen trening tidligere på dagen. 

 

Har deres mobil knust?

Hva syntes dere om headeren?  • 10.06.2013 kl.22:41
  kjempefine :)
  11.06.2013 kl.17:01
  Kaisa Elise: Takk!
  11.08.2013 kl.21:16
  Fin header! :) Har spørsmålsrunde på bloggen min, har du noen spørsmål?
  11.08.2013 kl.22:11
  Thea: Tusen takk! :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta

  Hallo! Jeg heter Ida, er 14 år og kommer fra et lite sted utenfor Drammen. Jeg blogger om mye rart, hvis du fortsetter å lese bloggen min får du se hva som skjer i mitt liv

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits