idaelenee -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Video sneak peak

Hei! Nå skal jeg snart på trening, men jeg måtte bare poste et innlegg først. Jeg har tenkt til å lage en video til dere, men jeg sier ikke hvordan video det er. Så det kan der finne ut! På onsdag eller torsdag er det ikke sikkert jeg får blogget, fordi jeg skal til Vikersund og ha en oppvisning på en måte, for noen bank folk. Så det er derfor jeg skal på trening i dag, vi har egentlig ferie. Men siden jeg kanskje skal til EM til høsten og kanskje VM til neste år så har jeg lyst til å trene litt ekstra for å få bra plasseringer.

Hva skal dere i dag? ♥

 • 0

  Day 2

  ♥Day 2 - Profilbildet ditt på facebook ♥

  Profilbildet mitt på facebook er dette 

  Likte dere bildet?

  Hva synes dere om det? 

 • 3

  Day 1

   ♥ Dine 3 yndligssanger akkuratt nå ♥

   

   Justin Timberlake - Mirrors

   

  Duke Dumont - Need you (100%)

   

   

  Rihanna - Stay ft. Mikky Ekko

   

  Har bare hørt disse sangene så utrolig mye på radioen at det har blitt noen av favoritt sangene mine!

  Noen av disse sangene dere liker? 

 • 4

  I AM BACK

  Meg og blogging ja...ehm.


  Hello folkens! Jeg vet ganske godt at jeg ikke har blogget men jeg har ikke hatt blogglyst i det hele tatt. Jeg har heller ikke hatt tid til å blogge. (oppbrukt unnskyldning) Men ja, jeg har rett og slett ikke hatt tid. Jeg prøver å fokusere ganske mye på skole og trening nå for tiden så jeg kan ikke love at jeg kommer til å blogge sånn kjempe masse men litt. For meg så passer det å blogge nå fremover for det er jo meldt regn osv.. altså dårlig vær. Da er det jo ikke så gøy å jogge ute og gjøre andre aktiviteter ute--

  Jeg tenkte å lage en video til dere, men jeg vet ikke helt hvordan video.. så jeg får finne litt inspirasjonsvideoer på youtube.

  Med andre ord.

   ♥ I AM BACK ♥

  Noen som er happy for det? 

 • 0

  30 days challenge

  Hey, tenkte jeg skulle ha en 30 days challenge! Jeg begynner når jeg får tid, så deet blir ikke i dag, men uansett. Sånn her ser den ut↓

  Day 1 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå

  Day 2 - Profilbildet ditt på facebook

  Day 3 - Parfymene dine

  Day 4 - En sang du virkelig er lei av

  Day 5 - Lommeboken din

  Day 6 - Et bilde av håndskriften din

  Day 7 - Din favoritt tv-serie for tiden

  Day 8 - Din favorittmat

  Day 9 - Det beste sminkeproduktet du har prøvd

  Day 10 - Mobilen din

  Day 11 - Favoritt klesplagg

  Day 12 - Noe du ikke klarer deg uten

  Day 13 - Ti ting du hater

  Day 14 - Din favoritt blogg

  Day 15 - Et bilde av kjæledyret ditt

  Day 16 - Smykkene dine

  Day 17 - Et bilde av deg uten sminke

  Day 18 - Klesskapet ditt

  Day 19 - Ditt beste ferie-minne

  Day 20 - Din favoritt aritst/band

  Day 21 - Din favoritt app på mobilen

  Day 22 - Et sted du vil til akkurat nå

  Day 23 - Rettetangen din

  Day 24 - Det du kjøpte deg sist

  Day 25 - Favoritt butikk

  Day 26 - Kameraet ditt

  Day 27 - Et bilde av bestevennen din

  Day 28 -  Fem ting du ønsker deg

  Day 29 -  Ti ting du vil gjøre før du dør

  Day 30 - Et bilde av deg som er tatt i dag

 • 4

  Back to life

  Hellu dere! Idag var det jo som vanlig skole, bare kjedelig på skolen egentlig. Spesielt fint å starte første dagen på skolen med 2 timer gym i første time..menmen. Sånn er det jo noen ganger. Flinke meg klarte også og ta med sekken til hallen når jeg egentlig skulle ta med gymbaggen, så det endte jo opp med at jeg måtte gå tilbake og hente gymbaggen. Det var jo også litt stress på morran.. for flinke meg som jeg sa, hadde faktisk også klart å ikke stille alarm klokken min. Jeg våknet jo halv åtte jeg, trodde klokka var halv sju. STRESS! Måtte spise på veien til hallen..Slutta kl 14.30 i dag. Standard på onsdager, men vi har jo akkuratt begynnt det virkelige livet. Hvis dere skjønner hva jeg mener.. Etter jeg kom hjem fra en ganske lang skole dag, føles det ut som.. Så var det kjempe deilig å ikke starte på lekser. Men neste uke er det jo lekser, så da blir det harde dager, neida, joda..

  Har dessverre ikke tatt noen bilder i dag, så det får bli noen unposta bilder eller noen gamle..

  Blir nok ikke noe blogging i morgen pga. ballet 

   

  Er dere litt vimsete noen ganger?

 • 6

  #Breakfast

  Hello folkens! Idag skal jeg kjøpe noen enda flere greier til ballet, som mamma og jeg ikke fant forrige gang. Skal også egentlig på senteret med en venninne kl 12.. men nå vet jeg ikke helt om det krasjer eller ikke. Isåfall blir det lite tid igjen til å øve til nafurfag fremføringen jeg skal ha i 10 min på fredag. Jeg skal kunne alt utenatt! Så imorgen blir det hjem og øve! Kommer sikkert til å lese på det på senga. Men uansett, jeg skal ikke snakke om lekser, jeg skulle jo snakke om hva jeg skulle i dag. Nå sitter jeg og spiser frokost klokka er ca. halv ti. På tide å begynne å stå opp tidligere, og siste dagen av ferien er jo idag! 

  På senteret skal jeg ha noen greier, har dere merket at jeg skriver at jeg skal ha noen greier hele iden? Hahah. Wierd. Men ihvertfall så skal jeg ha noen greier til rommet mitt (rydder og pusser opp litt) Også gave til mamma og pappa for de har bursdag i morgen. Ja du lurer sikkert nå.. De har faktisk bursdag på samme dag! Og er like gamle! Haha.

  Her er frokosten min ↓

  Nam! Ser det godt ut?

  See u later! 

 • 6

  My day

  Hei dere! Som jeg sa skulle, eller måtte det bli et seint innlegg. For jeg fortalte dere at jeg skulle på senteret og shoppe noen greier til ballet. Også skulle jeg jo finne på noe med en venninne. Etter senteret var jeg med Benedicte, før jeg skulle finne på noe med Julie. Dumme meg hadde jo glemt at jeg skulle finne på noe med Julie. Så der står jeg og tar bilder, så ringer telefonen min, og Julie spør om vi skulle finne på noe og bare: ''Ehh.. Jo, det skulle vi jo!'' Jeg følte meg så dum som måtte forlate Benedicte, for så å gå til en annen venninne! Følte at jeg ditchet henne ♥ Jaja, håper det går bra Benedicte♥  Hos Julie bakte vi muffins og så på den siste filmen i twilight. Vi pratet jo også da. Nå har også Julie begynnt å mobbe (erte) meg.. Benedicte vet hvorfor.

  Vi tok noen bilder også selvfølgelig da.
  Men i morgen lover jeg at det kommer bilder av ballkjolen og alt det andre! Jeg sa vel det i går også men..♥

   

  Hva synes dere om bildene?


   

   

 • 8

  WHERE ARE YOU?

  WHERE ARE YOU SUMMER? 

  Er det bare jeg som savner sommeren? Vet at den er på vei, men jeg vil ha den nå!  Er ikke akkuratt lenge siden det snødde, men heldigvis er det sol nå for tiden ♥ Er så glad for at det ikke er vinter året rundt. Gleder meg til å være ute i sola, bade og spise is.  Hvis det hadde vært opp til meg ville jeg hatt sol og sommer hele året.. men nå bor jeg jo ikke i et særlig varmt land heller.

  Forresten imorgen er det ikke sikkert at det blir innlegg før litt senere, fordi jeg skal kjøpe noen greier til ballet som er på onsdag. Så skal jeg finne på noe med en venninne.. Vi får se hva vi finner på kanskje vi har en photoshoot med ballkjolene eller noe sånt. Det blir ihvertfall bilde av min ballkjole, og tingene jeg kjøpte! 
  Noen av dere som vil ha sommer?♥ NÅ?

   

 • 8

  Pictures - Easter

  '

   

  ♥ GOD PÅSKE ♥

 • 2

  Welcome!

  Hei! Nå har jeg laget meg blogg..igjen. Har hatt en blogg jeg har blogget på før, men det ble bare surr. Jeg endte opp med å ikke blogge idetheletatt, så jeg lagde en ny blogg. Vet ikke helt hvordan det kommer til å gå men vi får se. Jeg skal prøve så godt jeg kan da. 

  På denne bloggen kommer jeg til å blogge om mye forskjellig, men kanskje mest om hverdag, bilder og outfits oglittsånt. Kanskje jeg har noen konkurranser eller giveaways noen ganger. Jeg håper at folk vil lese bloggen min, og kanskje kommentere. Jeg kan garantere at jeg kommenterer tilbake. Det er ikke alltid at jeg har så mye inspirasjon og blogglyst så da blir det nok ikke så mange blogginnlegg der og da.
 • 0

  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • Hallo! Jeg heter Ida, er 14 år og kommer fra et lite sted utenfor Drammen. Jeg blogger om mye rart, hvis du fortsetter å lese bloggen min får du se hva som skjer i mitt liv

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits