idaelenee -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Kosekveld

Hei folkens! Dere har kanskje merket at jeg har skaffet meg ny header, var egentlig sånn passe lei av den forige kan man si. Men akkurat nå sitter jeg og skal ha en liten ''kosekveld'' med mamma og broren min. Pappa er i Trondheim og kommer ikke hjem før på fredag, for han er på reisejobb. Så vi tenkte vi skulle ha en liten kosekveld, med pizza og littsånt.. Flinkeste meg klarte jo selvfølgelig å knuse mobilen på skoen i dag. Meg som skal spille fotball med shorts og mobilen i lomma.. stakkars mobil. Tror faktisk det er så ille at jeg kanskje må ha ny mobil, men vi får se. Har ihvertfall en i ''reserve'', for mobil det er jeg helt avhengig av.. Det er noe jeg må ha til en hver tid (eheheh). Hvis jeg skal ha ny mobil så vil jeg helst ha en iPhone 4/4s eller 5. Mn som sagt, vi får se.

På torsdag blir det mest sannsynlig ikke noe blogging. Jeg skal opptre på en sånn bank greie i Vestfossen kl 19.30/20.00 tida + at jeg har annen trening tidligere på dagen. 

 

Har deres mobil knust?

Hva syntes dere om headeren? 

 • 11

  Oreo Milkshake

  Hellu dere! Nå har virkelig sommeren kommet (ikke egentlig) det eneste som er et minus er flommen. Det er så kjipt at så mange hus og eiendommer blir ødelagt pga. vannet. Men uansett, i dag har jeg vært med Hanne, hun går på dansinga og vi har vært å trent litt sammen i det siste. Vi bestemte at vi skulle finne på noe i dag, så da kom hun til meg. Vi skulle egentlig dra på en sånn messe ting, men så spurte pappa om vi hadde lyst til å være med på Gulskogen senteret istedet. Så vi dro dit, men det eneste vi kjøpte var en slush hver.

  Så dro vi hjem igjen. Etter det dro vi bort til den messe tingen, vi kjøpte ingenting der. Vi bare chillet litt der. 

  Over til overskriften.. Etter at Hanne dro fikk jeg veldig lyst på noe godt og sunt, meeeeen.. jeg hadde ikke lyst på smoothie, så jeg ville lage meg en milkshake. Oreo milkshake, den smakte utrolig godt. Ja, jeg vet at den ikke er sunn, men jeg fikk bare lyst på det.

  Så det godt ut? 

  Vil dere ha oppskriften?

 • 4

  Lese bloggen din?

  Hellu! Nå skal jeg snart på kino, men før jeg skal det så tenkte jeg jo selfølgelig å lage et innlegg. For det ble jo ikke noe innlegg i gåt pga. ballet. Forresten så var det kjempegøy der. Men over til overskriften, jeg har lyst til å lese bloggen din, så hvis du vil at jeg skal lese den så legg igjen bloggadressen i kommentar feltet! Kanskje jeg slenger på noen kommentarer også..♥ Minner om at det er bare å sende inn spm på spørsmåls runden!

  Jeg vil lese bloggen din♥

 • 3

  Spørsmåls Runde

  Hello guys! Nå tenkte jeg at jeg skulle ha en spørsmåls runde, sånn at dere kan få vite litt mer om meg. Vet ikke helt om jeg skal svare på video eller innlegg, men vi får se. Så da er det bare å sende inn spørsmål, men dere skjønner hvor grensa går.

  Ask me anything! 

 • Hallo! Jeg heter Ida, er 14 år og kommer fra et lite sted utenfor Drammen. Jeg blogger om mye rart, hvis du fortsetter å lese bloggen min får du se hva som skjer i mitt liv

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits