idaelenee -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Makeup RoutineDette er favoritt maskaraen min! Har aldri vært borti en så bra maskara før! Den gir utrolig bra lende og gir litt klumper, men det kan man jo nesten ikke unngå. Nesten alle maskararer gir klumper uansett hvem maskara eller hva slags vipper du har. Hvis du har en maskara som er iferd med å tørke ut eller  at det er lite igjen, så bør du virkelig kjøpe denne.Det er den beste maskaraen ever! Anbefales på det sterkeste! Ignorer det 1 tallet jeg skrev forresten! 

      

Denne concealeren kjøpte jeg i Tyrkia på en senter som heter Midtown, kjøpte den på en hudpleie/sminke butikk som het Gratis. Men dessverre så var det ikke gratis der.. Denne concealeren har jeg leita etter ganske lenge, jeg vet at du kan kjøpe den på nettet men der koster den 169,- mens i Tyrkia kostet den 123,- Og jeg er veldig glad for at jeg kjøpte denne for den er sykt bra! Den dekker utrolig bra! Beste concealeren jeg har hatt! Loveit!  PS: Jeg kjøpte også et annet produkt fra The Balm i Tyrkia, Nude' Tude paletten. Skal skrive om den senere! 

 


 

Denne øyenbryns pennen fra H&M bruker jeg vel egentlig bare til å fikse formen på brynene. Den er ikke sånn veldig bra men det funker for meg! Liker egentlig ikke å bruke pen til å farge brynene for det blir så stor kontrast (hvis dere skjønner) Jeg liker bedre å bruke øyenbryns pudder/skygge!  Føler det blir litt mer naturlig, men dette er bare min mening! Det er absolutt ikke noe galt med å bruke denne pennen.

Det er vel egentlig det min daglige ''rutine''

Håper dere likte den! 

 
 • Hallo! Jeg heter Ida, er 14 år og kommer fra et lite sted utenfor Drammen. Jeg blogger om mye rart, hvis du fortsetter å lese bloggen min får du se hva som skjer i mitt liv

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits