idaelenee -
Hjem Add Om meg Kontakt

6

Innkjøp 080613Topp fra Bik Bok 249,- 2 for 1

Topp fra Bik Bok 249,- 2 for 1. Forresten, hvis dere lurte så viser jeg ikke fingeren altså. Jeg holder en brød bit for jeg var litt sulten, så hadde jeg også litt dårlig tid, så jeg måtte bare ta bilde.

Siden jeg kjøpte 2 for 1 på topper fikk jeg med en liten surprise gave. Fikk noen øredobber eller-hva-jeg-skal-kalle-det, det var hengeøredobber såå..ja.

Løpe/jogge/trening sko 349,- !!!! Det er sykt billig! Det var i tilegg 30% på alle løpesko på Intersport, og jeg trengte virkelig nye. Dere vil ikke se de gamle skoene mine, hull overalt! 

Det var alt jeg kjøpte. Skal kjøpe en bikini snart men jeg vet ikke helt åssen, skal kanskje få en bikini HERFRA siden noen fra jobben til pappa eier det firmaet. Så da skal jeg kanskje få en bikini derfra. Jeg har egentlig veldig lyst på en bikini fra Victorias Secret, men mamma og pappa synes det er litt utrykt å kjøpe fra nettet med tanke på størrelser osv.. men vi får se. 

Hva synes dere om innkjøpet? 

 • 2

  Nytt innkjøp

  Hei folkens! I går var jeg på senteret med mamma, pappa og broren min. For jeg måtte hente mobilen min som har vært på reparasjon, den ville ikke reagere på touchen eller noe så den måtte repareres. Heldigvis så tok det ikke så mange dager før jeg fikk den tilbake. Men jeg hadde ikke egentig tenkt til å kjøpe noe, men så ble det til at jeg kjøpte et pudder på lindex. 

  Pudderet er fra Rimmel og kostet 75,- jeg syntes det var egentlig ganske så billig for et så bra pudder(Har testet det)

  Denne kan jeg anbefale! 

   

   

 • Hallo! Jeg heter Ida, er 14 år og kommer fra et lite sted utenfor Drammen. Jeg blogger om mye rart, hvis du fortsetter å lese bloggen min får du se hva som skjer i mitt liv

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits