idaelenee -
Hjem Add Om meg Kontakt

12

Unposted pictures

Forresten, er det noen som vil ha roomtour? ♥

Likte dere bildene?

 • 6

  My day

  Hei dere! Som jeg sa skulle, eller måtte det bli et seint innlegg. For jeg fortalte dere at jeg skulle på senteret og shoppe noen greier til ballet. Også skulle jeg jo finne på noe med en venninne. Etter senteret var jeg med Benedicte, før jeg skulle finne på noe med Julie. Dumme meg hadde jo glemt at jeg skulle finne på noe med Julie. Så der står jeg og tar bilder, så ringer telefonen min, og Julie spør om vi skulle finne på noe og bare: ''Ehh.. Jo, det skulle vi jo!'' Jeg følte meg så dum som måtte forlate Benedicte, for så å gå til en annen venninne! Følte at jeg ditchet henne ♥ Jaja, håper det går bra Benedicte♥  Hos Julie bakte vi muffins og så på den siste filmen i twilight. Vi pratet jo også da. Nå har også Julie begynnt å mobbe (erte) meg.. Benedicte vet hvorfor.

  Vi tok noen bilder også selvfølgelig da.
  Men i morgen lover jeg at det kommer bilder av ballkjolen og alt det andre! Jeg sa vel det i går også men..♥

   

  Hva synes dere om bildene?


   

   

 • 8

  WHERE ARE YOU?

  WHERE ARE YOU SUMMER? 

  Er det bare jeg som savner sommeren? Vet at den er på vei, men jeg vil ha den nå!  Er ikke akkuratt lenge siden det snødde, men heldigvis er det sol nå for tiden ♥ Er så glad for at det ikke er vinter året rundt. Gleder meg til å være ute i sola, bade og spise is.  Hvis det hadde vært opp til meg ville jeg hatt sol og sommer hele året.. men nå bor jeg jo ikke i et særlig varmt land heller.

  Forresten imorgen er det ikke sikkert at det blir innlegg før litt senere, fordi jeg skal kjøpe noen greier til ballet som er på onsdag. Så skal jeg finne på noe med en venninne.. Vi får se hva vi finner på kanskje vi har en photoshoot med ballkjolene eller noe sånt. Det blir ihvertfall bilde av min ballkjole, og tingene jeg kjøpte! 
  Noen av dere som vil ha sommer?♥ NÅ?

   

 • 18

  Dagens antrekk 29032013  Alt fra Bik Bok ♥

  Hva synes du om antrekket?

 • 4

  Wants from Nelly


     

   

                 HER                                                                                                       HER     

   


  HER                                                                                                                  HER

   

  Nelly har så mye fint! Elsker den siden! Her er noen av kjolene og skoene jeg har lyst på. Hva synes dere?♥

                         

 • 8

  Pictures - Easter

  '

   

  ♥ GOD PÅSKE ♥

 • 2

  Welcome!

  Hei! Nå har jeg laget meg blogg..igjen. Har hatt en blogg jeg har blogget på før, men det ble bare surr. Jeg endte opp med å ikke blogge idetheletatt, så jeg lagde en ny blogg. Vet ikke helt hvordan det kommer til å gå men vi får se. Jeg skal prøve så godt jeg kan da. 

  På denne bloggen kommer jeg til å blogge om mye forskjellig, men kanskje mest om hverdag, bilder og outfits oglittsånt. Kanskje jeg har noen konkurranser eller giveaways noen ganger. Jeg håper at folk vil lese bloggen min, og kanskje kommentere. Jeg kan garantere at jeg kommenterer tilbake. Det er ikke alltid at jeg har så mye inspirasjon og blogglyst så da blir det nok ikke så mange blogginnlegg der og da.
 • 0

  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • idaelenee

  Hallo! Jeg heter Ida, er 14 år og kommer fra et lite sted utenfor Drammen. Jeg blogger om mye rart, hvis du fortsetter å lese bloggen min får du se hva som skjer i mitt liv

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits