idaelenee -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

30 days challenge

Hey, tenkte jeg skulle ha en 30 days challenge! Jeg begynner når jeg får tid, så deet blir ikke i dag, men uansett. Sånn her ser den ut↓

Day 1 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå

Day 2 - Profilbildet ditt på facebook

Day 3 - Parfymene dine

Day 4 - En sang du virkelig er lei av

Day 5 - Lommeboken din

Day 6 - Et bilde av håndskriften din

Day 7 - Din favoritt tv-serie for tiden

Day 8 - Din favorittmat

Day 9 - Det beste sminkeproduktet du har prøvd

Day 10 - Mobilen din

Day 11 - Favoritt klesplagg

Day 12 - Noe du ikke klarer deg uten

Day 13 - Ti ting du hater

Day 14 - Din favoritt blogg

Day 15 - Et bilde av kjæledyret ditt

Day 16 - Smykkene dine

Day 17 - Et bilde av deg uten sminke

Day 18 - Klesskapet ditt

Day 19 - Ditt beste ferie-minne

Day 20 - Din favoritt aritst/band

Day 21 - Din favoritt app på mobilen

Day 22 - Et sted du vil til akkurat nå

Day 23 - Rettetangen din

Day 24 - Det du kjøpte deg sist

Day 25 - Favoritt butikk

Day 26 - Kameraet ditt

Day 27 - Et bilde av bestevennen din

Day 28 -  Fem ting du ønsker deg

Day 29 -  Ti ting du vil gjøre før du dør

Day 30 - Et bilde av deg som er tatt i dag

 • 2

  Nytt innkjøp

  Hei folkens! I går var jeg på senteret med mamma, pappa og broren min. For jeg måtte hente mobilen min som har vært på reparasjon, den ville ikke reagere på touchen eller noe så den måtte repareres. Heldigvis så tok det ikke så mange dager før jeg fikk den tilbake. Men jeg hadde ikke egentig tenkt til å kjøpe noe, men så ble det til at jeg kjøpte et pudder på lindex. 

  Pudderet er fra Rimmel og kostet 75,- jeg syntes det var egentlig ganske så billig for et så bra pudder(Har testet det)

  Denne kan jeg anbefale! 

   

   

 • 3

  Breakfast  Likte dere bildene?♥

   Så det godt ut? ♥

 • 4

  Bilder fra de siste dagene


  Ja, jeg vet at bildene nesten bare er av meg.. Har vært litt loner i det siste. Bortsett fra på lørdag for da var Tobias hos meg.

  Men uansett så skulle jeg også si at jeg kanskje skal få ny mobil, fordi den jeg har nå bare klikker hele tiden og idag tidlig, så ville den ikke skru seg på. R.I.P Så da skal jeg kanskje kjøpe iPhone 4/4s eller iPhone 5. Jeg vet ikke helt.. Kommer ikke til å overleve de dagene uten mobil! HJELP MEG!

  Likte dere bildene? 

 • 8

  SPØRSMÅLS RUNDEN - VIDEOEN

  Videoen sier alt såå..

   

   

 • 4

  Lese bloggen din?

  Hellu! Nå skal jeg snart på kino, men før jeg skal det så tenkte jeg jo selfølgelig å lage et innlegg. For det ble jo ikke noe innlegg i gåt pga. ballet. Forresten så var det kjempegøy der. Men over til overskriften, jeg har lyst til å lese bloggen din, så hvis du vil at jeg skal lese den så legg igjen bloggadressen i kommentar feltet! Kanskje jeg slenger på noen kommentarer også..♥ Minner om at det er bare å sende inn spm på spørsmåls runden!

  Jeg vil lese bloggen din♥

 • 4

  Back to life

  Hellu dere! Idag var det jo som vanlig skole, bare kjedelig på skolen egentlig. Spesielt fint å starte første dagen på skolen med 2 timer gym i første time..menmen. Sånn er det jo noen ganger. Flinke meg klarte også og ta med sekken til hallen når jeg egentlig skulle ta med gymbaggen, så det endte jo opp med at jeg måtte gå tilbake og hente gymbaggen. Det var jo også litt stress på morran.. for flinke meg som jeg sa, hadde faktisk også klart å ikke stille alarm klokken min. Jeg våknet jo halv åtte jeg, trodde klokka var halv sju. STRESS! Måtte spise på veien til hallen..Slutta kl 14.30 i dag. Standard på onsdager, men vi har jo akkuratt begynnt det virkelige livet. Hvis dere skjønner hva jeg mener.. Etter jeg kom hjem fra en ganske lang skole dag, føles det ut som.. Så var det kjempe deilig å ikke starte på lekser. Men neste uke er det jo lekser, så da blir det harde dager, neida, joda..

  Har dessverre ikke tatt noen bilder i dag, så det får bli noen unposta bilder eller noen gamle..

  Blir nok ikke noe blogging i morgen pga. ballet 

   

  Er dere litt vimsete noen ganger?

 • 3

  Spørsmåls Runde

  Hello guys! Nå tenkte jeg at jeg skulle ha en spørsmåls runde, sånn at dere kan få vite litt mer om meg. Vet ikke helt om jeg skal svare på video eller innlegg, men vi får se. Så da er det bare å sende inn spørsmål, men dere skjønner hvor grensa går.

  Ask me anything! 

 • 6

  #Breakfast

  Hello folkens! Idag skal jeg kjøpe noen enda flere greier til ballet, som mamma og jeg ikke fant forrige gang. Skal også egentlig på senteret med en venninne kl 12.. men nå vet jeg ikke helt om det krasjer eller ikke. Isåfall blir det lite tid igjen til å øve til nafurfag fremføringen jeg skal ha i 10 min på fredag. Jeg skal kunne alt utenatt! Så imorgen blir det hjem og øve! Kommer sikkert til å lese på det på senga. Men uansett, jeg skal ikke snakke om lekser, jeg skulle jo snakke om hva jeg skulle i dag. Nå sitter jeg og spiser frokost klokka er ca. halv ti. På tide å begynne å stå opp tidligere, og siste dagen av ferien er jo idag! 

  På senteret skal jeg ha noen greier, har dere merket at jeg skriver at jeg skal ha noen greier hele iden? Hahah. Wierd. Men ihvertfall så skal jeg ha noen greier til rommet mitt (rydder og pusser opp litt) Også gave til mamma og pappa for de har bursdag i morgen. Ja du lurer sikkert nå.. De har faktisk bursdag på samme dag! Og er like gamle! Haha.

  Her er frokosten min ↓

  Nam! Ser det godt ut?

  See u later! 

 • 15

  THA PICS   

  Likte dere bildene?

   

 • idaelenee

  Hallo! Jeg heter Ida, er 14 år og kommer fra et lite sted utenfor Drammen. Jeg blogger om mye rart, hvis du fortsetter å lese bloggen min får du se hva som skjer i mitt liv

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits