idaelenee -
Hjem Add Om meg Kontakt

11

Oreo Milkshake

Hellu dere! Nå har virkelig sommeren kommet (ikke egentlig) det eneste som er et minus er flommen. Det er så kjipt at så mange hus og eiendommer blir ødelagt pga. vannet. Men uansett, i dag har jeg vært med Hanne, hun går på dansinga og vi har vært å trent litt sammen i det siste. Vi bestemte at vi skulle finne på noe i dag, så da kom hun til meg. Vi skulle egentlig dra på en sånn messe ting, men så spurte pappa om vi hadde lyst til å være med på Gulskogen senteret istedet. Så vi dro dit, men det eneste vi kjøpte var en slush hver.

Så dro vi hjem igjen. Etter det dro vi bort til den messe tingen, vi kjøpte ingenting der. Vi bare chillet litt der. 

Over til overskriften.. Etter at Hanne dro fikk jeg veldig lyst på noe godt og sunt, meeeeen.. jeg hadde ikke lyst på smoothie, så jeg ville lage meg en milkshake. Oreo milkshake, den smakte utrolig godt. Ja, jeg vet at den ikke er sunn, men jeg fikk bare lyst på det.

Så det godt ut? 

Vil dere ha oppskriften?

 • 0

  Day 2

  ♥Day 2 - Profilbildet ditt på facebook ♥

  Profilbildet mitt på facebook er dette 

  Likte dere bildet?

  Hva synes dere om det? 

 • 3

  Day 1

   ♥ Dine 3 yndligssanger akkuratt nå ♥

   

   Justin Timberlake - Mirrors

   

  Duke Dumont - Need you (100%)

   

   

  Rihanna - Stay ft. Mikky Ekko

   

  Har bare hørt disse sangene så utrolig mye på radioen at det har blitt noen av favoritt sangene mine!

  Noen av disse sangene dere liker? 

 • 4

  I AM BACK

  Meg og blogging ja...ehm.


  Hello folkens! Jeg vet ganske godt at jeg ikke har blogget men jeg har ikke hatt blogglyst i det hele tatt. Jeg har heller ikke hatt tid til å blogge. (oppbrukt unnskyldning) Men ja, jeg har rett og slett ikke hatt tid. Jeg prøver å fokusere ganske mye på skole og trening nå for tiden så jeg kan ikke love at jeg kommer til å blogge sånn kjempe masse men litt. For meg så passer det å blogge nå fremover for det er jo meldt regn osv.. altså dårlig vær. Da er det jo ikke så gøy å jogge ute og gjøre andre aktiviteter ute--

  Jeg tenkte å lage en video til dere, men jeg vet ikke helt hvordan video.. så jeg får finne litt inspirasjonsvideoer på youtube.

  Med andre ord.

   ♥ I AM BACK ♥

  Noen som er happy for det? 

 • idaelenee

  Hallo! Jeg heter Ida, er 14 år og kommer fra et lite sted utenfor Drammen. Jeg blogger om mye rart, hvis du fortsetter å lese bloggen min får du se hva som skjer i mitt liv

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits