idaelenee -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Kosekveld

Hei folkens! Dere har kanskje merket at jeg har skaffet meg ny header, var egentlig sånn passe lei av den forige kan man si. Men akkurat nå sitter jeg og skal ha en liten ''kosekveld'' med mamma og broren min. Pappa er i Trondheim og kommer ikke hjem før på fredag, for han er på reisejobb. Så vi tenkte vi skulle ha en liten kosekveld, med pizza og littsånt.. Flinkeste meg klarte jo selvfølgelig å knuse mobilen på skoen i dag. Meg som skal spille fotball med shorts og mobilen i lomma.. stakkars mobil. Tror faktisk det er så ille at jeg kanskje må ha ny mobil, men vi får se. Har ihvertfall en i ''reserve'', for mobil det er jeg helt avhengig av.. Det er noe jeg må ha til en hver tid (eheheh). Hvis jeg skal ha ny mobil så vil jeg helst ha en iPhone 4/4s eller 5. Mn som sagt, vi får se.

På torsdag blir det mest sannsynlig ikke noe blogging. Jeg skal opptre på en sånn bank greie i Vestfossen kl 19.30/20.00 tida + at jeg har annen trening tidligere på dagen. 

 

Har deres mobil knust?

Hva syntes dere om headeren? 

 • 2

  Video sneak peak

  Hei! Nå skal jeg snart på trening, men jeg måtte bare poste et innlegg først. Jeg har tenkt til å lage en video til dere, men jeg sier ikke hvordan video det er. Så det kan der finne ut! På onsdag eller torsdag er det ikke sikkert jeg får blogget, fordi jeg skal til Vikersund og ha en oppvisning på en måte, for noen bank folk. Så det er derfor jeg skal på trening i dag, vi har egentlig ferie. Men siden jeg kanskje skal til EM til høsten og kanskje VM til neste år så har jeg lyst til å trene litt ekstra for å få bra plasseringer.

  Hva skal dere i dag? ♥

 • 6

  Innkjøp 080613  Topp fra Bik Bok 249,- 2 for 1

  Topp fra Bik Bok 249,- 2 for 1. Forresten, hvis dere lurte så viser jeg ikke fingeren altså. Jeg holder en brød bit for jeg var litt sulten, så hadde jeg også litt dårlig tid, så jeg måtte bare ta bilde.

  Siden jeg kjøpte 2 for 1 på topper fikk jeg med en liten surprise gave. Fikk noen øredobber eller-hva-jeg-skal-kalle-det, det var hengeøredobber såå..ja.

  Løpe/jogge/trening sko 349,- !!!! Det er sykt billig! Det var i tilegg 30% på alle løpesko på Intersport, og jeg trengte virkelig nye. Dere vil ikke se de gamle skoene mine, hull overalt! 

  Det var alt jeg kjøpte. Skal kjøpe en bikini snart men jeg vet ikke helt åssen, skal kanskje få en bikini HERFRA siden noen fra jobben til pappa eier det firmaet. Så da skal jeg kanskje få en bikini derfra. Jeg har egentlig veldig lyst på en bikini fra Victorias Secret, men mamma og pappa synes det er litt utrykt å kjøpe fra nettet med tanke på størrelser osv.. men vi får se. 

  Hva synes dere om innkjøpet? 

 • 1

  Jeg er ikke bra nok...

  Jo, du er det! Selvom folk sier ditt og datt, så er du bra nok. Du er like bra som alle andre! Det er så mye snakk om å være tynn og å ha ''sommerkroppen 2013'' og å være veltrent. Du er perfekt akkurat som du er.  Noen folk sulter seg selv og dør av det!

  Jeg leste akkuratt om ei jente som var 16 år, hun var 168 cm, og VEIDE 24 KG. Hun, moren og lillesøsteren var veldig ''fattige'' Etterhvert gikk det bedre for dem og hun og lillesøsteren begynte på ballett da hun var 9 år. De elsket det og hadde lyst til å bli gode/proffe og bli berømte osv. De var veldig flinke men lillesøsteren hadde heller lyst til å satse på skolen. Jenta fortsatte, og for at hun skulle bli god måtte hun gå ned i vekt. Så hun begynte med å kutte ut frokosten. Målet hennes var å gå ned 3 kg. Til slutt greide hun det, men da ville hun bare fortsette. For hun ble på en måte ''høy'' av å være konstant sulten. Etterhvert gikk hadde hun gått ned 9 kg, og hun var syl tynn... hun gikk ned mer og mer. Tilstanden hennes ble tilslutt kritisk! Hun sto opp mot anorexia, men hun tapte. Hun var en av mange som har hatt og har anorexia.

  Selv om du er annerledes enn alle andre, betyr ikke det at du er stygg. Det betyr at du er unik! På din måte, for det er bare en av deg! Vær stolt av den du er! Selv om du ser sånn ut, eller sånn ut! Jeg har selv hatt veldig dårlig sevtillit, men det har ikke påvirket meg til å sulte meg selv. Vennene mine og folk rundt meg har hjulpet meg med å innse at alle er unike! Inkludert meg, og DEG!

     

   
  ♥  -D U    E R    B R A    N O K-  ♥

     ♥  -V Æ R    S T O L T-  ♥   

 • idaelenee

  Hallo! Jeg heter Ida, er 14 år og kommer fra et lite sted utenfor Drammen. Jeg blogger om mye rart, hvis du fortsetter å lese bloggen min får du se hva som skjer i mitt liv

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits